Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ مجمع عمومی فوق العاده این شرکت، صبح روز پنجشنبه ۸ تیرماه با حضور بیش از ۹۳ درصد سهامداران، با دستور جلسه تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه در برج همراه برگزار شد.

در این مراسم مهندس وحید صدوقی - مدیرعامل همراه اول - با اشاره به دلایل و ضرورت افزایش سرمایه در این شرکت اظهار کرد: همراه اول در چند سال اخیر حدود ۱۰۳۰۰ میلیارد تومان برای توسعه و نوسازی شبکه خود سرمایه گذاری کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از دریافت پروانه ارائه خدمات نسل ۳و۴ از رگولاتوری در اسفند ۱۳۹۳ علاوه بر توسعه شبکه و شروع فاز ۷ که پروژه ای بزرگ بود، نوسازی شبکه هم همزمان درحال اجرا بود.

صدوقی افزود: همزمان با توسعه و نوسازی شبکه اصلاح ساختار مالی شرکت نیز در دست اجرا بود. پس از واگذاری سهام همراه اول در بورس تاکنون فقط یکبار این شرکت افزایش سرمایه داشته که سرمایه آن از محل سایر اندوخته ها از ۲۰۶ میلیارد تومان به ۴۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت. حال با سرمایه گذاری ۱۰۳۰۰ میلیارد تومانی صورت گرفته لازم دیدیم دوباره افزایش سرمایه دهیم.

مدیرعامل همراه اول با اشاره به برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه برگزارشده گفت: پس از برگزاری مجمع عمومی عادی در ششم اردیبهشت ماه، نماد همراه اول با ۲۹۳۰تومان باز شد که پس از دوماه با ۱۲درصد رشد قیمت امروز به ۳۲۷۷ تومان رسیده است که این رشد در بازار امروز کشور تقریباً بی نظیر است.

وی تصریح کرد: خوشبختانه با اینکه گردش مالی بالایی داریم، توانسته ایم در چهارسال گذشته بخاطر شفافیت گزارش های مالی، از سازمان بورس عنوان گزارش مقبول دریافت کنیم.

صدوقی افزود: با کارهای صورت گرفته هم سهام در واقع رقیق می شود و هم به نوعی اصلاح ساختار صورت می گیرد. با همکاری حسابرس قانونی و سازمان بورس توانستیم مجوز افزایش سرمایه را بگیریم و امروز برای تصمیم گیری در این خصوص جمع شده ایم.

مدیرعامل همراه اول با بیان اینکه طبق وعده تقریباً همه سهامداران حقیقی خیلی سریع و کمتر از دوماه سود خود را دریافت کرده اند اظهار کرد: ما امسال حدود ۱۸۰۰ میلیارد تومان برای سرمایه گذاری عملیاتی در نظر گرفته ایم درحالیکه در سال گذشته نیز ۲۸۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته بودیم. به همین دلیل نیاز بود که بخشی از منابع سرمایه گذاری از محل آورده سهامداران تأمین شود که در گذشته سرمایه گذاری ۱۰۳۰۰ میلیارد تومانی عمدتاً از محل نقدینگی تأمین شده بود.

در پایان جلسه دکتر علی بقایی رئیس هیأت مدیره همراه اول و هیأت رئیسه مجمع پس از استماع نظرات تعدادی از سهامدارن و اعضای هیأت رئیسه به جمع بندی نظرات پرداخت.

بر این اساس مقرر شد، سرمایه همراه اول با ۲۰۰درصد افزایش در دو مرحله از ۴۰۰ میلیارد تومان به ۱۲۰۰ میلیارد تومان افزایش یابد که ۵۶۰ میلیارد تومان آن از محل مطالبات و آورده نقدی فعلی تأمین شود. همچنین مقرر شد به هیأت مدیره اختیار داده شود ۲۴۰ میلیارد تومان هم ظرف مدت یکسال از محل مطالبات و آورده نقدی دیگر افزایش سرمایه دهد.

شایان ذکر است، هفتمین مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت، ۶ اردیبهشت ماه امسال برگزار و سود تقسیمی برای هر سهم ۷۰۰تومان اعلام شد که تا ۱۰ تیرماه از طریق کلیه شعب قابل پرداخت است و سپس به مدت ۳ ماه به دلیل افزایش سرمایه متوقف خواهد شد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۴۳۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟

تین نیوز

ابهامات و عدم شفافیت این سوال را مطرح می کند که اپراتور ایرانسل با مزایده میلیونی خط های رند تلفن همراه بر تنور گرانی های قمار گونه و سودجویی عده ای خاص میدمد؟

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، در روزهایی که دولت تلاش می کند به وضعیت مالیات ستانی کسب و کارها نظم و شفافیت ببخشد، اپراتور تلفن همراه ایرانسل با ارسال پیامک های تبلیغاتی برای واگذاری خط های چند صد میلیون تومانی خود به سودهایی فراتر از معامله یک شمش طلا فکر می کند.
خط های رند شماره تلفن همراه هم اکنون به یکی از ابزارهای سرمایه گذاری تبدیل شده که نه تنها از نظارت مالیاتی شفاف برخوردار نیست بلکه به پوشش دهنده ریسک سرمایه در دوران تورمی تبدیل شده که حتی با نزولی شدن قیمت ارز و سکه و یا سهام، امکان سقوط قیمت این خط های رند ممکن نیست.
بهره برداران این سیم کارت های لاکچری عده ای خاص هستند که به لطف نوسانات تورمی به ثروت بادآورده دست یافته اند و دور از انتظار نیست که جز فراریان مالیاتی هم محسوب شوند.
اپراتور ایرانسل که در گرانفروشی بسته های حجم اینترنت و رومینگ و پرونده های متعدد مزاحمت دکل مخابراتی همواره مورد انتقاد افکار عمومی است در تازه ترین اقدام خود تعدادی از خطوط رُند خود را به اصطلاح به مزایده گذاشته است که در بالاترین رقم به ۲۰۰ میلیون تومان و ۸۰ میلیون تومان هم می رسد.


این وضعیت البته منجر به خلق اصطلاحاتی با نام های پله ای، آینه ای، جفت جفت، چهارتایی و غیره در بازار سیم کارت تلفن همراه شده بطوریکه با تکیه بر همین واژه های سوداگری، رقم های میلیاردی در بازار خط موبایل جابه جا می شود که البته روزانه بر قیمت خط های رند هم افزوده می شود در حالی که مشخص نیست نحوه نظارت مالیاتی و مالیات ستانی از خرید و فروش این شماره های گران قیمت تر از طلا چیست و مکانیسم قیمت گذاری آن چگونه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • سهام تسلا به دلیل شایعات مربوط به قرارداد چین افزایش یافت
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • ثروت ایلان ماسک روی دور افزایش افتاد
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ رشد ۶ درصدی ارزش سهام تسلا
  • یک باشگاه جدید: ادامه ماجراجویی ستاره هالیوود در فوتبال